Vítejte | Welcome

Tento blog vytvořený serverem NokiaMania.cz bude poukazovat na zkušenosti s Nokií N95 během testování. Najdete zde i několik fotografií. Samozřejmě se ale dočkáte i pořádné recenze!

This blog powered by server NokiaMania.cz will show the Nokia N95 test expirience. You can find some photos here. Enjoy it!

pátek 13. dubna 2007

Vyčerpávající článek o internetovém prohlížeči

Vyčerpávající článek o internetovém prohlížeči čtěte zde!

4 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Prosimta Krystof, nemohol by si skusit VGBA emulator pre symbian 3rd kde sa daju spustit hry z gameboy advance? na N73 to dost seka a chcem vediet ci si stym N95 lepsie poradi ked ma naky HW graficky cip, diky moc!!
link na program:

http://fms.komkon.org/VGBA/VGBA32-S60e3-Trial-bin.sis

hra need for speed carbon:

http://rapidshare.com/files/1562065/2555_-_Need_for_Speed_Carbon_-_Own_The_City__U__Rising_Sun_.zip

Anonymní řekl(a)...

tak to je super ze net jde dobre..jen se chci opet zeptat kdy bude ten clanek k pripojeni k TV na ni musi byt net jeste lepsi, nebo se mylim...prosim o nej..diky.

Kryštof Korb řekl(a)...

článek vyjde zítra ;)

gameboy se pokusím vyzkoušet :)

Anonymní řekl(a)...

zdravím lidi, možná jsem s mou otázkou mimo mísu, ale myslím že wi-fi a internetový prohlížeč nemusí být zase tak moc od sebe...protože N95 bude můj první symbianový mobil a Nokie vůbec,až si jí pořídím, chtěl bych se zeptat jak je to s wi-fi na mobilu a placením? když najdu wi-fi síť, připojím se a budu surfovat či voip telefonovat, budu za to platit? jestli jo, tak je to podle stažených dat? díky za každou radu pro nezkušeného uživatele symbianu a wi-fi technologie :)